BSO De Wingerd

Esbeek

LRKP nummer:
BSO: 175783226

 

 

BSO De Wingerd

BSO De Wingerd laat talenten van kinderen groeien! En bij BSO De Wingerd heeft iedereen respect voor elkaar!
We sluiten hierbij aan op de visie van school. Bij BSO De Wingerd moet ieder kind zich prettig voelen om zo uit te groeien tot een evenwichtige persoonlijkheid met een positief zelfbeeld.

Kinderen uit Esbeek en omgeving zijn van harte welkom bij onze BSO in basisschool De Wingerd!

Breed aanbod voor de kinderen tijdens de buitenschoolse opvang

We hebben een actief team dat voor een gezellige sfeer zorgt en veel activiteiten organiseert. Leuke groepsactiviteiten, workshops, spelletjes, buiten voetballen op het schoolplein of lekker op aan tafel een spelletje en bijkomen van een drukke dag op school; er is voor elk wat wils! Bij BSO De Wingerd kunnen maximaal 20 kinderen terecht. De activiteiten die worden aangeboden zijn leeftijdsgericht. Er wordt samen met de kinderen gekeken naar waar hun interesses liggen en daar worden de activiteiten op aangepast.

Buitenterrein

BSO de Wingerd maakt gebruik van de speelplaats van school. De kinderen van acht jaar en ouder mogen zelfstandig op de grote speelplaats van school spelen. De kinderen tussen vier en acht jaar spelen op de kleinere speelplaats. Hier kunnen de kinderen lekker in de zandbak spelen of fietsen op de fietsjes.

 

Website gerealiseerd door: websitesvoorschool.nl